Renovering
Professionelt tømrer- og snedkerfirma
Ny tagaltan
Ny tagaltan
Lys skaber liv
RenoveringLettere nedslidt eller behov for en gennemgribende renovering - vi løser opgaven.

Professionelt tømrer- & snedkerfirma

Vi virkeliggør dine drømme

Ét stort rum eller ny opdeling, skræddersyet slagbænk til køkkennichen, smukke trægulve, udnyttet tagetage. Vi tager både dine store og små projekter alvorligt.

Hvad vil vi, og hvem er vi?

Vores ambition er at realisere jeres boligdrømme.

Vi er et professionelt tømrer- og snedkerfirma og har arbejdet med byggeri for private og erhvervskunder - gennem mere end 20 år.

Brug os som jeres sparringspartner. Med jeres drømme som udgangspunkt, kan vi rådgive om kvalitet og muligheder. Og vi kan være med til at sikre, at drømmene og planerne altid bliver tænkt hele vejen rundt.

Vi er landsdækkende

Vi har base i Herlev og løser opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Men fortvivl ikke, hvis I bor længere væk. To af vores dygtigste folk er rejsende svende. De dækker hele landet, udfører alle slags tømrer- og mureropgaver - og har speciale i bindingsværk, reparation af tag og komplette tagrenoveringer.

 

Lad jer inspirere af menuen til højre, tjek vores gallerier, eller kontakt os for personlig rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

 

Lad jer inspirere af nogle af vores mange projekter

Lad jer inspirere af vores gallerier.

se mere om de garantiordninger vi er medlem af

Vi leverer altid kvalitetsarbejde - og det garanterer vi selvfølgelig.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

 

 

energitilskudHvis du efterisolerer din bolig, f.eks. i forbindelse med at du får lagt nyt tag, kan du søge om energitilskud hos forsyningsselskaberne. Du kan læse meget mere om energitilskud, og om hvordan du ansøger, her: www.energitilskud.info