hvadkosteretnyttag

hvad koster et nyt tag


Hvis I skal have et nyt tag, er der en række ting, I skal overveje og en række ting, I med fordel kan tænke med.

At skifte sit tag er et omfattende projekt. Men har I taget beslutningen om at få et nyt tag, så kan det sjældent betale sig at spare. Taget er den del af et hus, der bliver udsat for de største påvirkninger. Et godt, tæt tag er en absolut nødvendighed for husets overordnede sundhed, og vind, sol, regn og sne slider på et tag. Derfor er det vigtigt, at I tager stilling til fx type af tagbelægning, om husets vægge kun er dimensioneret til at bære et let tag. Det kan medføre, at tagkonstruktion og andre bærende konstruktioner eventuelt skal forstærkes. Tænk også i undertag,  isolering og andre faktorer, der påvirker tagets levetid.

 

Det kan ligeledes være en god idé at tænke de muligheder med, som en udskiftning af taget giver jer - fx om I vil ændre udseende på taget, udvide til beboelse, ha' mere lys ind, lave en tagaltan ...

Når først taget er lagt, bliver det dyrt at skulle lave om, hvis I alligevel vil ha' loft til kip, bedre isolering, flere vinduer etc.

 

Og husk, hvis huset en dag skal sælges, skal det nye tag leve op til bygningsreglementet BR-15 og de skærpede regler om fx klimaskærm.

 

Vi optræder gerne som jeres sparringspartner. Vi har i mere end 20 år lagt nyt tag på huse i København, Nordsjælland og det øvrige Sjælland.

 

Klik på ikonerne herunder og se mere om tegl og naturskifer, eller kig i vores galleri.

 

 

gå til vores galleri og se eksempler på nogle af de arbejder, vi har udført

Se eksempler på nogle af de tagarbejder, vi har udført.

se de forskellige typer tegl, du kan vælge til dit nye tag

Se de typer tegl, du kan vælge mellem her.

se mere om betontagsten her

Se typer betontagsten her.

se mere om naturskifer her

Se typer naturskifer her.