Vinduer

Smukke vinduer er essentielle for stemningen i boligen - og de giver lys, liv og glæde.

Vi kan enten renovere jeres nuværende vindue, eller vi kan montere nye vinduer. Vi kan også indstallere ekstra vinduer, så I får mere lys og nye muligheder i jeres bolig.

Vi installerer både vinduer for private og for erhverv.​

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular, og vi vil derefter ringe dig op. Herefter kan vi sammen finde frem til den bedste løsning til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning

Ved at skifte gamle og slidte vinduer ud med nye, energi-rigtige, kan I spare mange penge på varmeregningen. Nye energiruder behøver desuden ikke at betyde, at I skal gå på kompromis med designet af jeres traditionelle vinduer, da der findes utallige af forskellige designs. I kan altså vælge et vindue, der passer ind i den originale arkitektoniske stil, men I kan også finde et topmoderne nyt vindue, som kan give nyt liv og lys til jeres bolig.​

Renovering

Det er ikke altid nødvendigt at udskifte dit vindue til et nyt. Nogle vinduer kan med fordel renoveres. Dette er specielt gældende for ældre boliger, hvor man typisk lavede vinduer af kernetræ.

Ofte er disse ældre typer af vinduer rigtig smukt designet, og de er med til at give boligen sjæl og personlighed, så vi sørger selvfølgelig for at renovere dit vindue med de rette materialer og en nænsomhed, som gør at den traditionelle stil og charme bevares.

Ekstra vinduer

Ekstra vinduer giver mere lys og et bedre indeklima, og I får bedre mulighed for at lufte ud. I kan også skabe en unik stemning med for eksempel et specialdesignet vindue, der tilfører personlighed til boligen som helhed.​

Vi arbejder med alle former for vinduer, og det er kun jeres fantasi der sætter grænser. 

​I er altid velkomne til at ringe eller skrive til os, hvis I vil have mere information eller et uforpligtende tilbud.

Vi er nu stolt forhandler af​ kpk-logoKPK Døre og Vinduer. KPK Døre og Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Læs mere om virksomheden 

Her er nogle af de typer af vinduer, som vi kan installere som ekstra vinduer:

  • Normalt ekstra vindue – Vi har et bredt og langvarigt samarbejde med forskellige leverandører, så vi kan skaffe og installere et vindue, der matcher det I allerede har i boligen.
  • Kviste – Vi kan installere forskellige former for kviste inkl. for eksempel en altankvist. I kan se mere om vores arbejde med forskellige kviste her.
  • Tagvinduer – I dag findes der et stort spektrum af tagvinduer, der kan give ekstra lys, luft. Nogle kan slås ud og dermed forvandles til en lille altan
  • Skylight – En alternativ og spændende måde at tilføre boligen mere lys og ny personlighed.

Vi har mere end 25 års erfaring med at arbejde med vinduer, og vi har igennem årene arbejdet med alle former for vinduer rundt omkring i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har et tæt samarbejde med en række leverandører, så vi kan sørge for at levere og installere alle typer vinduer, som naturligvis er af en yderst høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og få et godt tilbud

Med vores mange års erfaring og brede ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, kan I trygt kontakte os. Det kan I uanset om det blot handler om en professionel gennemgang eller hvis der er specifikke problemer, der skal tages hånd om. Ring eller skriv til os allerede i dag for mere information eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os på telefon 23 80 24 67 eller e-mail kontakt@kbh-tagteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.​

Københavns Tagteknik ApS 

Gammel Klausdalsbrovej 475A, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 36066563

Kontakt os

Telefon: 23 80 24 67

E-mail: kontakt@kbh-tagteknik.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

byg-garanti_hvid

arbejdstilsynet